Od začiatku školského roku 2018/19 prešli len tri mesiace a DAK Tlmače má už za sebou ďalšie pekné úspechy.

Pod vedením trénerov H. Barátovej, V. Psotovej, P. Havranovej, M. Moravčíkovej a F. Klučiara dostávajú deti možnosť  navštevovať atletické tréningy 3-krát do týždňa. Pravidelnou aktívnou účasťou na tréningoch neustále zlepšujú svoju koordináciu, rýchlosť, obratnosť, sebadisciplínu a v nemalej miere napomáhaju svojej imunite i zdravému rastu.

To, že účasť detí na tréningoch je veľká a deti majú z pohybu radosť, svedčí aj o ich úspechoch.

Hneď na začiatku školského roku, 9. septembra  2018, sa niektorí naši zverenci zúčastnili TAJCHOVEJ OSMIČKY, kde sa umiestnili na skvelých miestach:

Ema Klučiarová – 1. miesto

Adrián Ševc – 1. miesto

Simona Havranová – 2. miesto

Samuel Kováč – 2. miesto

Lucia Klučiarová – 3. miesto

20.októbra 2018 sa DAK Tlmače zúčastnil krajského kola súťaže SPAJKYHO POHÁR v Nitre. Tréneri postavili do tejto súťaže tri tímy, ktoré sa umiestnili na peknom 2., 4. a 7. mieste. 

11. novembra na LEVICKEJ 10-tke vybojoval Matej Muráni pre DAK Tlmače 1. miesto.

Krásne umiestnenia deti veľmi motivovali, a tak sa neváhali zapojiť do ďalších súťaží.

Začiatkom novembra 2018 sme v štafetách v crosse v Nových Zámkoch získali 2. miesto a tým postup do celoslovenského finále, ktoré sa konalo 17. novembra v Dudinciach. Tu sa nám, žiaľ, umiestnenie na prvých troch miestach získať nepodarilo.

V ten istý deň sa konali v neďalekej obci Rybník nad Hronom preteky z názvom RYBNÍCKA 10-tka , na ktorej naši zverenci opäť zahviezdili a vo svojich kategóriách sa umiestnili nasledovne:

Simona Havranová – 1. miesto

Samuel Kováč – 2. miesto

Ema Klučiarová – 1. miesto

Nina Hríbiková – 2. miesto

Miriam Ďurovská – 3. miesto

Šimon Záležák  – 2. miesto

Matej Záležák – 2. miesto

Všetkým deťom gratulujeme, prajeme im veľa zdravia a ďalších úspechov, ktorými zviditeľňujú nielen svoj talent, ale aj naše  mesto.

V neposlednom rade patrí poďakovanie všetkým trénerom spomenutým v úvode a rodičom detí, ktorí sú ochotní ich sprevádzať a povzbudzovať na súťažiach.

Ďakujeme Vám, tešíme sa na ďalšie tréningy a úspechy.                                                                                                                                Tréneri  DAK Tlmače