Dar pre Detský atletický klub Tlmače

Keď sa spojí dokopy pár šikovných ľudí, tak sa zadarí perfektná vec a presne taká sa podarila organizátorom virtuálneho Tlmačského polmaratónu.

V tomto období sme boli všetci skúšaní niečím, čo nikto nepozná a všetkých nás spojila jedna spoločná myšlienka „Urobiť niečo pre seba a zároveň aj pomôcť.“ Už od 2. mája sa mohli ľudia zapojiť do virtuálneho Tlmačského polmaratónu v troch disciplínach a svoje výsledky posielali až do 17. mája. Aj my ako Detský atletický klub Tlmače sme sa zapojili do polmaratónu, síce deti ešte musia dorásť na odbehnutie polmaratónu, ale hobby beh sme dali s veľkou radosťou. Naši atléti tiež museli určité obdobie svoje tréningy zvládať sami, o to viac sa potešili, keď mohli v malej skupinke odbehnúť 1 kilometer a ani len netušili, že všetci ktorí sa zapoja podporia ich jesenné sústredenie. Ten deň kedy sa to dozvedeli prišiel symbolicky na Deň detí 1.6. Na náš tréning nás prišla pozrieť zakladateľka p. Evka Seidlová a p. primátor Miroslav Kupči a spoločne nám odovzdali šek v hodnote 300 eur, ktorý prebrali všetky deti aj s trénermi spoločne.

Ďakujeme Ronymu (Ronald Ďurovský) za super nápad zorganizovať virtuálny 37. ročník Tlmačského polmaratónu 2020 a oduševneným organizátorom, ktorí verili tejto myšlienke a podieľali sa na jej uskutočnení. Rovnako patrí naše poďakovanie i tím, ktorí sa ho zúčastnili zo všetkých kútov sveta od Pittsburgu až po Hongkong. ĎAKUJEME.

                                                                                              DAK Tlmače